Choose language
Ring til os

Vi forbedrer samfund gennem teknologi

At skabe innovative løsninger, der styrker brugerne, glæder kunderne og etablere varige partnerskaber. 

9381_16-9

M_Solution

Historien

Produktet M_Solution er resultatet af et nært samarbejde med en række kunder - alle med et fælles mål om at skabe et unikt mobilt værktøj til at effektivisering og digitalisering af centrale arbejdsprosesser.

M_Solution består af række innovative moduler. Tilsammen udgør de et komplett system til  planlægning, drift og kvalitetssikring i servicevirksomheder.

I mere end 20 år har vi anvendt de aller nyeste teknologiske muligheder inden for mobiltelefoner til at skabe de smarteste, mest brugervenlige og nemme at lære apps på markedet. Ved at kombinere smart brug af NFC/RFID, kamera, QR-koder, GPS og IoT (Internet of Things) kan M_Solution effektivisere rapportering med simple berøringer og et minimum af tastetryk.

Ved du hvad du ønsker at rapportere i morgen? Det gør vi heller ikke – derfor har vi udviklet M_Solution så løsningen nemt kan tilpasses netop til dine krav til planlægning og datafangst.

Visma-Aarhus_DSC5912

Selskapet

Om Giant Leap Technologeis

Vores specialister brænder for at udnytte de muligheder, der ligger i brugen af mobil teknologi. Vi kombinerer strategisk, kreativ og teknologisk ekspertise, og skaber løsninger som giver mest mening for brugerne og størst mulig værdi for kundene. Vi er stolte af at have bidraget til at skabe nye løsninger for flere af Nordens største brands. Hos Giant Leap ønsker vi at være en innovativ, kompetent og langsigtet partner for vores kunder.

Virksomheden udspringer fra det innovative teknologimiljø ved NTNU i Trondheim, og blev etableret i år 2000. I 2020 blev Giant Leap en del af Visma hvor vi fortsat leverer de samme gode løsninger.

Giant Leap i tal

300

Kunder

>1,5 mill

End users

143 mill

revenue in 2023

+90

ansatte

Management team

Mød ledelsen i Giant Leap Technologies

Lars Erik

Lars Erik Jacobsen

Managing Director 

Bjørn

Bjørn Ludvigsen

Product Development Director

Tor-Erling

Tor-Erling Nilsen

Sales Director

1682869958655

Kejsi Gjordeni

Customer Experience Director

Mette

Mette Schjøtt

Sales Manager Denmark

Tlf. +45 30204908

mette.schjott@visma.com

Skjermbilde 2023-10-13 kl. 10.12.16

Jens Petter Strømmen

Senior Consultant Denmark

 

Line

Line Christensen

Support Manager Denmark

Skjermbilde 2023-10-13 kl. 09.58.08

Jakob Gulgazarian

Finance Director