Choose language
Ring til os

M_SOLUTION til Servicevirksomheder

M_SOLUTION er den ubestridte fører inden for udvikling af driftsløsninger til servicevirksomheder som giver fuld kontrol over driften.

Få fuld kontrol

M_SOLUTION er den ubestridte fører inden for udvikling af driftsløsninger til servicevirksomheder som giver fuld kontrol over driften. En online platform til din virksomhed der forenkler arbejdsgange og øger kvaliteten af dokumentation og adgang til information.

Ubemandede opgaver

Produktet M_SOLUTION er resultatet af et tæt samarbejde med en række kunder – alle med et fælles mål om at skabe et unikt mobilt værktøj til at effektivisere og digitalisering af centrale arbejdsprocesser. M_SOLUTION består af en række innovative moduler. 

Viktige funktioner i M_SOLUTION

M_SOLUTION har mange funktioner, moduler og kan integreres med lønsystemer, faktureringssystemer og andre platforme. Løser nemt udfordringerne omkring planlægning, timesedler, opfølgning, løn og meget mere. Her er nogle af de vigtigste funktioner.

M_Sol__Planlegg-org

Kalender

Opdaterede arbejdsplaner. Planlæg og administrer aftaler. Indtast gentagende arbejdsplaner, enkel registrering af ekstraarbejde. Fuldt overblik over opgaver og disponering. Hurtig og enkel om disponering ved fravær.

M_Sol__Statistikk org

Dashboards

Job i realtidsdata. Få 100% kontrol over driften med dashboards. Få overblik over ressource behov, bemanding og status på leverancer. Systemet kan give dig besked, hvis opgaverne ikke udføres.

M_Sol__Integrasjon API org

Integrationer

Tilpasset dig. M_SOLUTION har integration med de fleste økonomi og lønsystemer og kan integreres med mange andre systemer for at gøre hverdagen endnu mere problemfri.

M_Sol__Rapporter org

APP

Enkelt for de ansatte. Med Appen får de ansatte oversigt over arbejdsplanen i dag og dagen fremover. De rapporterer selv tilstedeværelse, opgaver og afvigelser, og de kvitterer for udførelse når opgaven er udført. Løn og faktureringsgrundlag skabes automatisk

M_Sol__Avvik org

Kunde Web

Enkelt for kunderne. Er leverancen kritisk for din kunde? Giv dem adgang til deres egen kundeweb. Lad dem følge leverancen i dashboards, kalendere og digitale plantegninger.

M_Sol__Innsikt org

Løn og fakturering

Automatiseret fakturering. Få automatisk de rigtige løntransaktioner for timer, tillæg og akkord. Er opgaverne fakturerbar? Faste ydelser, timer, materialer og indkøb vider faktureres nemt og til den rigtige pris.

Book et møde med en af vores konsulenter

Operativ plan

Hvor skal man have folk, hvilke opgaver er udført? Fravær, ændringer og vikar planlægning styres nemt i OPERATIV PLAN.

Operativ plan DK

Alle statuser vises med FARVEKODER. Medarbejdere får adgang via APP´en hvor planer, opgaver, dokumenter og løntimer kan ses. Status på opgaverne ændres ved ankomst og afrejse.

Sirkel-1

Med M_SOLUTION får du "alt-i-en" løsning.

Mange virksomheder har forskellige behov, enten  kan det være at optimere kundebehandlingen eller at sikre gode rutiner omkring håndteringen af ansatte, kunder, leverandører og økonomien. M_SOLUTION understøtter hele leverance processen. Ved at arbejde med Enterprisemodulet får du alt dette i et og samme system. Systemet er konfigurerbart og kan skræddersys til dine behov. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og vi er dedikerede til at skræddersy vores tilgang for at imødekomme dine specifikke behov og mål. 

Fuld kontrol med dashboards

Komplet system til servicevirksomheder

Produktet M_SOLUTION er resultatet af et tæt samarbejde med en række kunder – alle med et fælles mål om at skabe et unikt mobilt værktøj til at effektivisere og digitalisering af centrale arbejdsprocesser. Man sikre en tættere og lettere kommunikation mellem ledere, medarbejdere, administrationen og kunden. M_SOLUTION består af en række innovative moduler. 

background illustration-product landing page

Et perfekt værktøj til dig der gerne selv vil have et overblik over din virksomhed og kunne udarbejde nogle valide rapporter til beslutningsgrundlag.

Dashboards og kalender

Se hvor mange vagter der er ubemandede, se henvendelser fra medarbejder og kunder og få afvigelser i realtid. I operativ plan følger du driften i reeltid og ser hvilke planer som er bemandet og ubemandet. Få et godt overblik over om i som virksomhed får udnyttet ressourcerne bedst muligt.

illustration for m_solution dk bild V2 (1)

Book et møde med en af vores konsulenter.

Vil du høre mere om M_Solution?

Lad os tage en snak for at udforske, hvordan  M_SOLUTION kan hjælpe med at styrke din virksomhed og opnå dine mål.

Udfyld formularen og vi vender tilbage, så hurtigt vi kan.

 

mette_msolution_visma